NAŠ TIM

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/KRISTINA-1-360x540.jpg

dr. sc. KRISTINA ŽUŽUL, dr. med.
specijalist dermatologije
i venerologije

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/KRISTINA-1-360x540.jpg

dr. sc. KRISTINA ŽUŽUL, dr. med.
specijalist dermatologije
i venerologije

Dr. sc. Kristina Žužul, dr. med., hrvatska je liječnica i nagrađivana znanstvenica. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na studiju medicine na engleskom jeziku diplomirala je 2014. godine kao najbolja studentica u generaciji. Taj studijski program je prvi i zasad jedini u Europskoj uniji kojem je dodijeljen prestižni CeQuint certifikat iz područja Biomedicine na temelju stroge međunarodne evaluacije.

Još od srednjoškolskih dana važno mjesto u njezinom obrazovanju zauzimaju prirodne znanosti, posebno pitanja vezana uz kvantnu fiziku. Tijekom studija sudjelovala je kao demonstrator u nastavi na Katedri za Fiziku i biofiziku, u djelatnostima Laboratorija za infracrvenu i Ramanovu spektroskopiju te kao predavač o temama iz kvantne optike odnosno lasera na Festivalu znanosti. Poseban predmet njezina interesa do danas je implementacija laserske tehnologije u dermatologiji, što je bila tema i njezinoga diplomskog rada – „The use of lasers in dermatology“.

Za akademsku godinu 2010/2011 dodijeljena joj je Dekanova nagrada za prosjek ocjena 5.0., a sljedeće godine stipendija za 3% najboljih studenata Sveučilišta u Zagrebu. 2014. godine dobila je liječničku licencu General Medical Councila za rad u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje se nastavila usavršavati. Nakon obavljenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita, 2015. godine započela je program specijalizacije iz dermatologije i venerologije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Iste godine upisala je i sveučilišni poslijediplomski doktorski studij „Biomedicina i zdravstvo“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Kontinuirano se dodatno educira iz područja dermatoonkologije – 2016. godine završila je međunarodnu školu dermatoskopije u Grazu, a dvije godine kasnije i Europsku školu dermatoonkologije u Berlinu. Europska asocijacija za dermatoonkologiju (EADO) 2018. godine dodijelila joj je stipendiju za usavršavanje na Klinici Gemelli Katoličkog sveučilišta u Rimu, gdje je imala priliku surađivati s najistaknutijim svjetskim stručnjacima za melanom kao što je prof. Peris.

Nakon završenog poslijediplomskog specijalističkog studija „Dermatologija i venerologija“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položila je specijalistički ispit 23. listopada 2019. u Kliničkom bolničkom centru Zagreb s odličnom ocjenom, te stekla naziv specijalistica dermatologije i venerologije. 20. studenog 2019. obranila je doktorsku disertaciju pod naslovom „Povezanost težine psorijaze i pretilosti na temelju analize serumskih koncentracija TNF-alfa, IL-6, rezistina, omentina i udjela visceralne masti“.

Autor je i koautor brojnih znanstvenih radova objavljenih u međunarodno indeksiranim časopisima kao i više sažetaka s međunarodnih skupova iz područja dermatologije, dermatoonkologije, alergologije i upalnih kožnih bolesti. Za iznimnu znanstvenu produktivnost i izradu doktorskog rada dodijeljena joj je 2020. godine Dekanova nagrada na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Na prijedlog Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u travnju 2021. izabrana je u znanstveno zvanje znanstvenog suradnika u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva – polje kliničke medicinske znanosti.

Član je Hrvatske liječničke komore (HLK), Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ), Hrvatskog dermatovenerološkog društva (HDVD), Europske asocijacije za dermatoonkologiju (EADO), Međunarodnog društva za dermatoskopiju (IDS), Svjetskog društva za interdisciplinarnu i anti-aging medicinu (WOSIAM) i Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV).

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/KRISTIAN-360x540.jpg

dr. sc. KRISTIAN KUNJKO, dr. med.
specijalist opće kirurgije
subspecijalist plastične,
rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. sc. Kristian Kunjko, dr. med., plastični je kirurg na Zavodu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine, na kojem je 2008. godine upisao poslijediplomski doktorski studij iz Biomedicine i zdravstva. U okviru znanstveno-istraživačkog projekta Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske „Pentadekapeptid BPC 157 – daljnja istraživanja“ 2012. godine obranio je doktorsku disertaciju „Učinak pentadekapeptida BPC 157 u transkeciji fleksornih mišića podlaktice u štakora“ i time postao jedan od najmlađih doktora znanosti u Hrvatskoj.

Na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb specijalizirao je opću i subspecijalizirao plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju. U okviru subspecijalističke edukacije radio je godinu dana kao Senior Clinical Fellow u Frimley Trust u Velikoj Britaniji gdje se usavršavao u rekonstruktivnoj i estetskoj kirurgiji te je obavio i veliki broj nekirurških estetskih zahvata. Na teorijskom i praktičnom planu educirao se u vrhunskim svjetskim centrima plastične kirurgije u Londonu, New Yorku, Los Angelesu, Las Vegasu i Miamiju. Sudjelovao je na brojnim domaćim i stranim kongresima, posebice iz područja rekonstruktivne kirurgije dojke, onkoplastične kirurgije, mikrokirurgije i laserske kirurgije. Sudjelujući na brojnim kongresima i surađujući sa stručnjacima iz cijelog svijeta i nadalje se aktivno usavršava i primjenjuje najnovije spoznaje iz estetske medicine u svakodnevnoj praksi.

Znanstveni je suradnik i predavač na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta  Sveučilišta u Zagrebu. Od 2016. godine stalni je sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću kirurgiju.

Autor je ili koautor brojnih znanstvenih radova, od kojih je 7 indeksirano u Current Contentsu. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Hrvatskog kirurškog društva te više međunarodnih stručnih asocijacija.

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/MARINA-320x470.png

dr. sc. MARINA VOKIĆ
znanstvenica i gospodarstvenica
IZVRŠNI DIREKTOR

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/ANA-320x326.jpg

ANA PAVLOVIĆ, bacc. med. techn.
GLAVNA MEDICINSKA SESTRA
s iskustvom na Klinici za kirurgiju KBC-a

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/JAMA-320x320.jpg

MAJA PIŠKORIĆ
MEDICINSKI KOZMETOLOG
s desetogodišnjim iskustvom

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/03/JELENA-320x320.jpg

JELENA DERGESTIN
MEDICINSKI KOZMETOLOG
s desetogodišnjim iskustvom

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/09/idaocko-3-scaled.jpg

IDA OČKO
MEDICINSKI KOZMETOLOG
s višegodišnjim iskustvom