https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/04/specijalni-protokoli.png
https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/04/starformer-2.png

Specijalni protokol za istovremeno smanjenje masnih naslaga i jačanje mišića

Do savršeno oblikovanog tijela i definiranih mišića nikada nije bilo lakše doći – medicinski sigurno, brzo, učinkovito i bezbolno. Sinergijom ultrazvuka, radiofrekvencije, magnetske stimulacije i limfne drenaže postižemo izvanredne rezultate prilikom samo jednog tretmana – bez rezova, boli i oporavka, a rezultat je zategnuto i lijepo oblikovano tijelo.

Djelovanje uređaja Med Contour Multipower koji se smatra izvrsnom alternativom liposukciji kombiniramo s najučinkovitijim protokolima za jačanje ciljanih skupina mišića inovativne tehnologije StarFormer – jedini u Hrvatskoj u DR. CHRISTINE SKIN CLINIC. Tretman je neinvazivan, bez nuspojava, a sav napor gubitka masnih naslaga i jačanja mišića u ugodnom ambijentu umjesto Vas tijekom ovog jedinstvenog postupka preuzimaju vrhunski medicinski uređaji.

S obzirom na individualne potrebe i lokalizaciju masnih naslaga prije prvog tretmana kreiraju se personalizirani protokoli (tijekom besplatnih konzultacija s liječnikom specijalistom i medicinskim kozmetologom) kako bi se najbrže došlo do željenih rezultata:

  • oblikovanje i učvršćivanje gluteusa
  • oblikovanje i učvršćivanje mišića abdomena
  • oblikovanje i učvršćivanje natkoljenica (kvadricepsa)

REZULTAT JE ODMAH VIDLJIV NAKON PRVOG TRETMANA - SMANJENJE OBUJMA OD 2,5 CM NA TRETIRANOM PODRUČJU, ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE I DEFINIRANJE MIŠIĆA.

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/04/lijecenje-boli-u-donjem-dijelu-ledja.png

Specijalni protokol za bol u donjem dijelu leđa
MAGNETSKA STIMULACIJA + LASER

Specijalni protokol za akutnu i kroničnu bol u donjem dijelu leđa u DR. CHRISTINE SKIN CLINIC tijekom istoga tretmana kombinira dvije različite medicinske metode s ciljem što učinkovitijeg smanjenja bolova –  magnetsku stimulaciju i terapiju laserskim svjetlom.

Dubinska magnetska stimulacija mišićnih struktura izuzetno je korisna kod bolova lumbalno-sakralnog dijela kralježnice jer omogućuje bezbolne kontrakcije svih mišićnih vlakana. Lasersko svjetlo značajno doprinosi prirodnom cijeljenju, stimulira stanični metabolizam, ubrzava regeneraciju tkiva i poboljšava mikrocirkulaciju. Sinergijom djelovanja magnetske stimulacije i laserskog svjetla postiže se protuupalni učinak i smanjenje boli.

Terapija je neinvazivna, bezbolna i bez negativnih nuspojava. Prilikom prvog tretmana na besplatnom konzultacijskom pregledu kod liječnika za svaku osobu kreira se personalizirani terapijski protokol.

https://www.drchristine.hr/wp-content/uploads/2022/04/lasersko-lijecenje-hrkanja-i-apneje-1.png

Neinvazivan tretman koji brzo poboljšava kvalitetu sna za pacijente i njihove voljene

Najnoviji tretman protiv hrkanja i apneje –  inovativna tehnologija koristi nježnu snagu lasera bez oštećenja i nuspojava. Ublažava apneju i smanjuje amplitudu hrkanja.

Lasersko svjetlo grije tkivo mekog nepca i nepčanih lukova koje se pritom zateže, što dovodi do smanjenja hrkanja i apneje. Dovoljno je nježan da se može primjenjivati na osjetljiva područja, ali i dovoljno snažan da rezultira klinički značajnim rezultatima. Rezultati su odmah vidljivi – smanjenje hrkanja 50% već nakon prvog tretmana. Za najbolje rezultate preporučuju se 3 tretmana.

• jednostavan i siguran tretman

• bez kemikalija, implantanata, rezova i operacija

• bez anestezije i postoperativne boli

• neinvazivna walk-in walk-out procedura

• nakon zahvata se može normalno piti i jesti