NovostiSISLEY PREMIUM MEDICAL

S ponosom objavljujemo da smo prva dermatološka klinika u Europi koja je ostvarila suradnju s uglednom tvrtkom SISLEY PARIS, čije je ime već pola stoljeća sinonim za najbolje u svijetu vrhunske kozmetike.

Kombinirajući najbolje iz prirode s najnaprednijom znanošću, Sisley razvija proizvode neusporedive kvalitete i učinkovitosti poštujući pritom integritet i sklad kože.

Tvrtka koja u svakom segmentu svoga djelovanja teži izvrsnosti ukazala je povjerenje medicinskom timu naše klinike na čelu s dr. sc. Kristinom Žužul, hrvatskom liječnicom i nagrađivanom znanstvenicom, a početak ove suradnje iskorak je prema novim dermatološkim horizontima u primjeni njihovih vrhunskih proizvoda za bezvremensku ljepotu.

Nakon što su posljednjih tjedana dovršene sve pripreme u nazočnosti Sisleyevih stručnjaka i direktora Yanna Massona, članovi našeg tima pod vodstvom edukatora iz Francuske završili su jučer i sa vrlo složenim usavršavanjem za primjenu specijalnih protokola, koje se tijekom Sisley tretmana lica prilagođavaju specifičnim potrebama svakog tipa kože.

Raduje nas stoga da Vam već danas možemo uputiti pozivnicu da u srcu Zagreba na Kaptolu krenete na svoje SISLEY PREMIUM MEDICAL putovanje uz vodstvo naših medicinskih stručnjaka.

Prije nezaboravnih tretmana u trajanju od 90 minuta koji su savršen spoj užitka i maksimalne učinkovitosti obavljaju se konzultacije sa specijalistom dermatologom uz korištenje najnaprednije tehnologije, uzimajući u obzir i unutarnje čimbenike kao što su dehidracija, višak sebuma, starenje stanica te utjecaj vanjskih čimbenika poput oštećenja od sunca i životnog stila. Na taj način se upravo za potrebe vaše kože odabiru najdjelotvorniji ključni prirodni sastojci koji djelujući na različite mehanizme starenja kože daju vidljive rezultate.

Uskoro više detalja o svakom od  SISLEY PREMIUM MEDICAL tretmana ….