NovostiHYDRAFACIAL SYNDEO

Ponosni smo da je u našu kliniku stigao izvanredni HYDRAFACIAL SYNDEO, najnoviji u svijetu model uređaja za mega-popularne HydraFacial tretmane koji omogućavaju trenutnu obnovu kože.

Ponosni smo i na vrhunsku razinu kvalitete naših HydraFacial tretmana od osnutka DR. CHRISTINE SKIN CLINIC, a posebno na izvrsne povratne informacije naših pacijenata, zbog čega smo danas najomiljenije mjesto za HydraFacial tretmane u Hrvatskoj.

Naš novi uređaj posljednja je riječ tehnologije koja objedinjuje dubinsko čišćenje, revitalizaciju kože te brojna anti-age djelovanja uz još višu razinu personalizacije tretmana. Uz smanjenje finih linija i bora, utječe na smanjenje hiperpigmentacija i drugih znakova starenja, poboljšava cirkulaciju, detoksicira i učvršćuje kožu. Osim nastavaka za lice, Syndeo ima nastavke i za usne te područje oko očiju, koji eksfoliraju, hidratiziraju i pune usne te područje podočnjaka.

Tretmani se provode u tri osnovna koraka, za koji se koriste različiti nastavci. Patentirana vrtložna Vortex tehnologija bezbolno izvlači sve nečistoće iz pora i nježno eksfolira kožu, istovremeno je vlažeći revitalizirajućim sastojcima. Nakon čišćenja, koje traje oko 15 minuta, na lice se apliciraju revitalizirajući boosteri i serumi s antioksidansima, peptidima, hijaluronskom kiselinom i vitaminima, a sastojci se prilagođavaju individualnim potrebama. Nakon toga, koža se izlaže plavoj i crvenoj LED svjetlosti koja djeluje pomlađujuće, protuupalno i regeneracijski, stimulirajući proizvodnju kolagena. Rezultati su vidljivi odmah.

Personalizirani tretmani kreiraju se uz konzultaciju sa specijalistom dermatologom.

Dolazak najnovijeg uređaja u našu kliniku odlučili smo proslaviti specijalnim paketima 3+1 gratis na sve naše HydraFacial tretmane do kraja studenoga.