NovostiNOVA ZADIVLJUJUĆA METODA REGENERACIJE LICA I VRATA UZ LIFTING EFEKT – BEZ IGALA, NITI I UBODA

Pomlađivanje lica vježbama koje jačaju mišiće, zatežu kožu i zaglađuju bore uz istodobnu primjenu radiofrekvencije koja potiče veću proizvodnju kolagena mnogi celebrityji prigrlili su kao hit tretman čim se pojavio. Tu neinvazivnu metodu koja se smatra budućnošću regenerativne i anti-age medicine odnedavno možete isprobati u ugodnom ambijentu DR. CHRISTINE SKIN CLINIC.

HOLLYWOOOD LIFT by Jovena jedinstven je tretman kojim se istovremeno učvršćuju mišići i dubinski pomlađuje koža lica i vrata. Najnaprednija kombinacija radiofrekvencije i mišićne elektrostimulacije potiče mišićne kontrakcije, povećavajući na taj način čvrstoću i gipkost mišića uz istodobno zatezanje kože. Tijekom tretmana intenzivnom stimulacijom mišića lice se podiže, a istovremenom stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina, koža dodatno postaje čvršća i zategnutija.

Jedinstvenost ovog tretmana je i mogućnost selektivnog ojačavanja određene skupine mišića, čime se tretman prilagođava individualnim potrebama svake osobe.

S godinama sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, nego i mišićni tonus, pa lice počinje „padati“. U mladosti, kada su mišići punog volumena i tonusa, koža lica je jedra i bez bora. Starenjem mišići gube vlakna i volumen, čime i koža gubi uporište, pa cijelo lice izgleda tužno i ispijeno.

HOLLYWOOOD LIFT izvrsno je rješenje u borbi protiv takvih znakova starenja i odlična alternativa za sve koji ne žele botoks i filere (iako se može i kombinirati s njima). Idealno vrijeme za početak s tretmanima su tridesete godine kako bi se na prirodan način odgodilo stvaranje prvih bora i pad tonusa lica i vrata.

HOLLYWOOOD LIFT by Jovena neinvazivan je, siguran i učinkovit način za postizanje pomlađenog i osvježenog izgleda lica i vrata bez kirurških zahvata. Nema potrebe za iglama, nitima niti ubodima, a nakon tretmana nije potreban oporavak.