NovostiIZVANREDNI LaseMD – BABYFACE LASER PRVI U HRVATSKOJ U DR. CHRISTINE SKIN CLINIC

Raduje nas što smo prva klinika u Hrvatskoj koja je započela rad s ultra-modernom laserskom tehnologijom LaseMD koja otvara potpuno nova poglavlja u estetskoj i regenerativnoj medicini.

LaseMD Ultra jedinstven je neablativni frakcijski thulium laser (1927nm) koji bezbolnim tretmanima bez vremena oporavka obnavlja kožu i učinkovito poboljšava njezinu teksturu, posvjetljuje pigmentacije, ujednačava ton i smanjuje pore. Upravo je zbog postizanja takvih višestrukih izvanrednih rezultata u regeneraciji kože ovaj sofisticirani uređaj nazvan – BABYFACE LASER.

Za dermatologiju i anti-age medicinu od posebne je važnosti da ova inovativna tehnologija omogućava svojevrsnu superbiostimulaciju kože budući da se putem mikrokanala formiranih laserskim putem odvija prijenos dragocjenih aktivnih sastojaka u kožu koja se na taj način regenerira iznutra.

Tijekom tretmana aktivni sastojci male molekularne mase (vitamini, minerali, nukleinske kiseline, koenzimi i drugi aktivni sastojci kao i PRP – platelet rich plasma) unose se u kožu bez igle i bez oštećenja površinskog sloja kože – stratum corneuma. Time se osigurava optimalno okruženje za ponovno poticanje aktivnosti fibroblasta koji su odgovorni za proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Tretman se može prilagoditi individualnim potrebama svakog pacijenta, a kombinacija specifičnih aktivnih sastojaka odabire se prema zahtjevima svake kože.

Uz prevenciju bora i stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina, LaseMD zateže opuštenu kože te ublažava fine linije i bore, ublažava melazmu, hiperpigmentacije, pjegice, smeđe mrlje i postupalne hiperpigmentacije. Izvrsni rezultati postižu se u liječenju fotooštećene kože, sunčanih pjega, lentiga i aktiničkih keratoza. Kod mladih pacijenata posebno se preporučuje za liječenje aktivnih akni i ožiljaka od akni kao i rezidualnih pigmentacija.

Tretmani se mogu provoditi tijekom cijele godine s obzirom na to da površinski sloj kože ostaje netaknut. U usporedbi s drugim ablativnim laserskim tretmanima i pilinzima koža je manje osjetljiva prilikom izlaganja suncu. Stoga je prikladan za sva godišnja doba, a mogu ga koristiti osobe svih dobnih skupina i svih vrsta kože.